cele mai bune geluri pentru bobine

Cele mai bune geluri pentru bobine sunt ușoare, oferă definiție fără criză și pot funcționa în tandem cu un balsam fără îndoială pentru a menține buclele hidratate. Aceste produse sunt, de asemenea, aprobate de metoda Curly Girl, sigure pentru părul cu porozitate scăzută și, hei, sunt mai puțin de 10 USD (luați testul nostru de porozitate a buclelor pentru a vedea unde se încadrează al dvs. în spectru).

geluri pentru articulatii

Când alegeți un gel, luați în considerare textura, modelul de bucle și culoarea părului. Un gel cu rezistență puternică poate îngreuna buclele fine și mai uscate, în timp ce cele cu bucle negre, cu porozitate scăzută, tind să aibă cele mai multe probleme cu încrețirea și au nevoie de un produs mai hidratant. Același lucru este valabil și pentru părul vopsit – un gel rezistent, care nu va rezista la o explozie, vă poate face buclele să se despartă sau să se prăbușească, ceea ce încalcă scopul utilizării gelului.

Un gel pentru bobine nu trebuie să conțină silicon și vaselină, precum și ingrediente hrănitoare, cum ar fi untul de shea și aloe vera, pentru a menține firele hidratate, oferindu-le în același timp o fixare moale. De asemenea, ar trebui să alegeți un produs care poate fi folosit în diferite scopuri de coafare, cum ar fi îmblânzirea marginilor cu un gel de control al marginilor sau netezirea părului pentru a obține un aspect elegant de împletitură sau răsucire.

Cum să alegi cele mai bune geluri pentru bobine

Pentru a evita o mizerie crocantă, fulgioasă, aplicați un gel în timp ce părul este încă ud. În funcție de tipul de gel, acesta poate avea un gel dur, așa că trecerea prin firele umede cu degetele sau cu un pieptene ajută la îndepărtarea oricărui reziduu uscat, lăsând în urmă definiția și umiditatea pe care le căutați.

Pentru un gel care oferă o fixare puternică și definește buclele mai subțiri și mai uscate, fără a le îngreuna, încercați această formulă de la Camille Rose Naturals. Este aprobată de Metoda Curly Girl, făcută cu rădăcină de marshmallow pentru a vă defini și hidrata buclele și nu conține ulei mineral și ingrediente derivate din petrol. Este o opțiune excelentă pentru buclele cu porozitate scăzută și este, de asemenea, o alegere bună pentru șindrilă sau plopping, care necesită o prindere mai puternică.

Un alt gel de top pentru îmblânzirea bobinelor este acesta de la Oribe. Este suficient de puternic pentru a menține buclele crezute pe loc, dar suficient de blând pentru a nu vă rupe buclele și este făcut cu extract de orhidee, care oferă o strălucire frumoasă și naturală. De asemenea, este infuzat cu arbore de ceai, mentă, lavandă și hamamelis pentru a calma scalpul și a reduce mâncărimea și mâncărimea scalpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *